46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Daugavpils domes deputāts Jevgēnijs Carevs iestājas "Latgales partijā"

Фото: Publicitātes foto
Komentējot savu lēmumu, Jevgēnijs Carevs atzīmēja: "Iestāties "Latgales partijā" es izlēmu tāpēc, ka iedzīvotājiem svarīgus projektus ir iespējams realizēt tikai kopā ar stipru komandu. Nenoliedzami, šobrīd Daugavpilī nav cita tik ievērojama politiskā spēka, kas ir spējīgs uz ilgtspējīgu un sistemātisku darību pilsētas attīstībai. Tos piedāvājumus un pārmaiņas, kurām es esmu iniciators nav iespējams realizēt bez varas partijas klātbūtnes."
Savukārt, "Latgales partijas" priekšsēdētājs, Daugavpils pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis uzsver, ka "deputātam Carevam ir daudz labu ideju un risinājumu, kopējām efektīvām darbībām, lai samazinātu siltuma izmaksas pilsētniekie. Spēku apvienošana nāks tikai par labu pilsētas iedzīvotājiem. Ņemot vērā pieredzi, kas gūta Batergo komisijā, mēs nenolaižam rokas un redzam attīstības iespējas, kā uzlabot darbu māju nosiltināšanas jautājumā, kā arī paaugstināt siltumtīklu efektivitāti. Mēs ceram, ka mūsu kopējs darbs gūs rezultātus, jau tuvākajā nākotnē."

Tādā veidā, pēc Jevgēnija Careva pievienošanās "Latgales partijai", nedaudz ir izmainījies politiskais sastāvs Daugavpils domē. Tagad "Latgales partiju" pārstāv vairākums- 5 cilvēki.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"